14 augustus 2024

Bubble solidariteit in beeld

We leven tegenwoordig vaak in bubbels.... als buurtplatform proberen we dat te doorbreken en solidariteit te mobiliseren. Zo zijn er bewoners die heel goed initiatieven met mede-bewoners kunnen uitvoeren, maar minder goed zijn in alle gedoe er om heen. Andere buurtbewonrs kunnen juist wel weer aanvragen schrijven. 



Als onderdeel van ons buurtbudgetplan 'community building' hebben we fondsenwerving in gang gezet. In plaats van alleen schaarste verdelen, kunnen we samen de pizza groter maken met fondsen van buiten aan te trekken?

Dit 13-08-2024  bij Hart voor de Kbuurt. We proberen meer fondsen aan te trekken om meer mogelijk te maken van alle goede dingen die K-buurt Kanjers zoals Titia (Links) doen voor de buurt. Liesbeth (rechts) zet zich in om mede-bewoners te ondersteunen bij fondsenwerving. 

Je kunt natuurlijk ook altijd via Venzo steun krijgen, maar laat Liesbeth weten als je een steuntje in de rug kunt gebruiken vanuit de buurt. We kunnen natuurlijk ook helpen met flyer maken, promo etc, en zo hopen we als Hart voor de Kbuurt meer zorg energie en inzet van buurtbewoners los en mogelijk te maken.  

Meer weten? Kom bijvoorbeeld eens langs op K-buurt uurtje iedere donderdag 1700 uur buurthuis Bonte Kraai

Geen opmerkingen:

Een reactie posten