11 mei 2019

Konferentie Coop Kraaiennest

AAN: MAATSCHAPPELIJKE CONFERENTIE ORGANISATOREN


Zoals jullie wellicht weten maken we van Kraaiennest een satelliet locatie van WeMakeTheCity deze zomer. Omdat de randen van de stad te vaak niet mee profiteren van dit soort zaken. En de stad niet mee profiteert van de randen.


Zo zijn we zijn er achter gekomen dat we in een straal van 200 meter rond het metrostation Kraaiennest een prachtige collectie aan zalen hebben met een unieke authentieke uitstraling, die zich graag ten dienste willen stellen van verbinding tussen een diversiteit aan groepen en een betere stad. Het ligt ook nog eens meteen aan de afrit S113 van de A9 en er is plenty gratis overdekte bewaakte parkeergelegenheid in de parkeergarage van het Winkelcentrum pal ernaast.


Wat denken jullie van het houden van jullie bijeenkomst in de grote bijeenkomst ruimte (niet de gebedszaal, daaronder) in de Moskee Taibah? Of juist misschien in de Ghanese kerk daarnaast in voormalig garage Kempering? (zie foto van een recente bijeenkomst die stadsdeel daar hield) Ook andere unieke locaties zijn beschikbaar, van de Fit4Free die haar workout zaal beschikbaar kan stellen tot Buurthuis Bontekraai en meer.


De K-buurt wil graag bijdragen aan een betere stad en haar gastvrijheid delen met jullie deelnemers. Catering kan worden verzorgd, het is ''turn key'' vwb geluid etc en eventueel kunnen er excursies/ safari's door de buurt worden verzorgt, van armoede experts tot het Bijlmermuseum. Video registratie, notulisten en andere diensten zijn ook voorhanden.


Ik hoop van harte dat jullie deze oproep zeer serieus willen overwegen en dit willen oppakken. We horen graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten